Gladsaxesvømmere skal til EM
Gro-Grinda-Rasmussen-foto-Michael-Jensen.jpg
Gladsaxes Gro Grinda Rasmussen svømmede sig til et dansk juniormesterskab – og en udtagelse til EM for juniorer i 100 butterfly. Foto: Michael Jensen.
Svømmerne fra Gladsaxes førstehold var på medaljeskamlen ved sæsonens hidtil vigtigste stævne for juniorer og seniorer. To af dem kvalificerede sig til EM

Gladsaxe Svømmeklubs junior og seniorsvømmere deltog mellem 5. og 9. april i Danish Open og de Danske juniormesterskaber på langbane i Taastrup svømmehal. Stævnet var både et kvalifikationsstævne til sommerens internationale mesterskaber, og samtidig det danske juniormesterskab på langbane.

Henover de fem dage leverede svømmerne rigtig gode resultater, og efter sidste finale havde de svømmet 13 medaljer hjem til Gladsaxe. Victoria Bierre vandt guld i 200 ryg, Gro Grinda Rasmussen i 100 fly og Michelle Mortensen i 1500 fri. Frederik Lentz vandt sølv i 50 fri, Christian Crone i 50 bryst, Alfred Grubert i 200 ryg og Victoria Bierre i 100 ryg. Og Frederik Lentz vandt bronze i 100 fri, Michelle Mortensen i 400 fri og 800 fri, Amalie Mikkelsen i 100 fly og 50 fly og Victoria Bierre i 50 ryg.

Som kronen på værket blev to svømmere udtaget til Europæiske Juniormesterskaber i Kazan i Rusland til juli. Her skal Michelle Mortensen og Gro Grinda Rasmussen repræsentere de rød/hvide farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top