- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

SOS på Mors dag

Alt for mange børn vokser op uden en eller begge forældre. Derfor har en del af dem ingen at fejre på Mors dag den 12. maj. SOS Børnebyerne har sat sig for at samle ind til fordel for forældreløse og udsatte børn på netop Mors dag.

Børneorganisationen mangler imidlertid stadig indsamlere i Gladsaxe. Der har meldt sig over 60 indsamlere, men stadig mangler indsamlere til ruterne.

– Vi mener faktisk bogstaveligt, når vi siger ”Giv en mor på Mors dag”, for vi hjælper forældreløse børn, så du får en plejemor – det vi kalder for SOS-mor – og et nyt hjem. Og vi hjælper sårbare børnefamilier, så de ikke går i stykker på grund af fattigdom, sygdom eller katastrofe, og børnene ikke efterlades alene uden mor og far. Så hvis du har to-tre timer til at gå en tur med indsamlingsbøtten, kan du være med til at gøre en stor forskel i et barns liv, siger Mads Klæstrup Kristensen, direktør i SOS Børnebyerne.

Sidste år var 81 indsamlere på gaden i Gladsaxe. De samlede i alt 45.158 kroner ind af de i alt godt 4 millioner kroner, som 4.300 indsamlere fik i bøtten landet over.
Det håber SOS Børnebyerne kan blive bedre i år. Du kan tilmelde dig som indsamler på www.sosindsamling.dk eller ringe til SOS Børnebyerne 33 73 02 33. Du har mulighed for at vælge en rute i nærheden af dit hjem. Når du har tilmeldt dig fårr du tilsendt indsamlingsbøtten og informationsmateriale med posten.
jll