Tag børnene ud i naturen
piger-i-skov.jpg
Der er masser af spændende ting at finde i skoven for børnene. Foto: Lene Midtgaard.
Danmarks Naturfredningsforening inviterer Gladsaxes børn med ud i naturen

Søndag den 5. maj kl. 13 står frivillige fra Gladsaxes DN-afdeling klar med vandrestøvler og forstørrelsesglas ved Hareskoven Station på skovsiden – og så er der afgang til en oplevelsesrig eftermiddag i skoven.

Der vil blive ledt efter forårstegn, fortalt historier om dyr og planter – og blive smagt på, set på og rørt ved skoven.

– I dag kommer børn meget mindre ud i naturen end deres forældre og bedsteforældre gjorde som børn, siger Nikolaj Dahlkild, der er frivillig i DN Gladsaxe og en af initiativtagerne til turen.

– Det vil DN Gladsaxe gerne gøre noget ved. Børn skal klatre i træer, løbe, falde, få jord på bukserne og undersøge smådyr under en sten. Derfor inviterer vi børn og deres forældre med på denne tur. Alle er meget velkomne.

På denne tur vil der være lokale guides, inspiration til sjove aktiviteter i naturen og forstørrelsesglas til alle børn. Alle er velkomne også ikke-medlemmer af DN. Turen er barnevognsegnet. Turen tager to-tre timer. Tilmelding er ikke nødvendig.

Danmarks Naturfredningsforening har netop lanceret konceptet Naturfamilier, der skal gøre det nemmere for børnefamilier at komme ud i naturen. Når man har tilmeldt sin familie til Naturfamilier, bliver man tilknyttet en lokal Facebook-gruppe, hvor andre lokale børnefamilier kan invitere hinanden på ture ud i naturen.

Yderligere information: Lene Midtgaard, medlem af DN Gladsaxe, mobil 22 40 35 16.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top