annonce
Temamøde om den sidste tid
Seniorrådet holder et møde på Telefonfabrikken den 9. maj

”Den sidste tid – i trygge rammer”. Det er temaet for det offentlige møde, som Seniorrådet i Gladsaxe har torsdag den 9. maj kl. 14-16 om den sidste tid i livet. Emnet er et vanskeligt og omgås med en vis blufærdighedstærskel.

Mødet er opdelt i to faser. Gladsaxe Hjemmesygepleje vil fortælle om, hvad kommunen kan hjælpe og støtte den døende og de pårørende med. Kræftens Bekæmpelse vil i pausen være til stede til en lille snak. I anden fase kommer sognepræst Frank Valter Fischer, som bl.a. vil komme ind på sorgbearbejdelse.

Arrangementet afholdes i fællesrummet på Telefonfabrikken, Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, og det er gratis og alle er velkomne. Der serveres øl og vand i pausen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top