Vi skal bekæmpe støjen
I sidste uges udgave af Gladsaxebladet kritiserer DF’s Kenneth Kristensen i flere debatindlæg, at oppositionen ikke gør nok for at flytte trængslen

Af Jeppe Bruus, Gladsaxeborger og folketingskandidat, S

I sidste uges udgave af Gladsaxebladet kritiserer DF’s Kenneth Kristensen i flere debatindlæg, at oppositionen ikke gør nok for at flytte trængslen. Det er helt sort snak. Regeringen har lagt en plan frem, der dropper kollektive trafikinvesteringer i Tog-fonden, og i stedet vil de bygge flere veje, herunder de motorveje, som løber gennem vores boligområder i Gladsaxe.

Helt vildt bliver det, når DF’eren efterlyser vilje til at ville bygge Motorring 5, der kan føre en del af trængslen uden om Gladsaxe. Undskyld mig, men regeringen har netop afvist at bygge hele motorring 5!

Faktisk udgør DF en stor del af problemet her. DF var med i Tog-fonden, som de nu har droppet. Til gengæld har de fået for over 300 mio.kroner omfartsvej i Mariager, som kun DF’s transportordfører ønsker. De penge kunne vi godt bruge til støjbekæmpelse i Gladsaxe, da vi er den kommune, der er hårdest ramt af trafikstøj i Omegnen.

Men DF og regeringen har desværre ikke sat en eneste krone af til støjbekæmpelse her! Måske DF’s folketingskandidat skulle læse det debatindlæg i GB, hvor DF’s kommunale gruppeformand er med til at kritisere DF’s plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top