annonce
Virtuositet og klassisk jazzlyd
To meget forskellige jazzkoncerter afvikles på Telefonfabrikken

I denne måned fortsætter Gladsaxe Jazzklub sæsonen med to arrangementer i kulturhuset Telefonfabrikken. I samarbejde med Telefonfabrikken præsenterer jazzklubbens Intimscene en anmelderrost dansk trio, og på den store scene vil et populært svensk orkester underholde med 1920ernes klassiske jazzlyd.

Tirsdag den 23. april kl. 20-22 vil Heine Hansen Trio bringe stor musikalsk nydelse til publikum – virtuositet er i den grad i højsædet.

Pianisten Heine Hansen har siden en meget ung alder markeret sig om et fremtrædende talent på den danske jazzscene, hvilket også indbragte ham det anerkendte Jacob Gade legat i en alder af 22 år. Siden har han også modtaget Ben Webster-prisen (2016). Han er en efterspurgt og respekteret koncertpianist med stor indfølingsevne og sublim teknik. Med sig på Telefonfabrikken har Heine Hansen Thomas Fonnesbæk på kontrabas og Jeppe Gram på trommer.

Fredag den 26. april kl. 20-23 spiller svenske Dr. Rulles Jazzklinik. I flere årtier har de dvælet ved 1920ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere. Bandet besøger hyppigt danske jazzklubber og festivaler, og det anbefales herfra, at den lokale arrangør finder danseplads til sit publikum. Der varsles om trængsel på gulvet!

Der opkræves entré til begge koncerter. Til sidstnævnte arrangement er der spisning. Du kan læse mere på www.gladsaxejazzklub.dk, hvor der også er tilmelding.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top