3000 børn dyrkede idræt
Skoleidrætsdag-01-22-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne
Den årlige skoleidrætsdag for 0.-3. klasse var som sædvanlig et sammensurium af bevægelse og liv

For 35 år siden startede idrætsdagen med 1.000 skolebørn på Bagsværd Stadion. Nu om dage er arrangementet rykket til græsarealerne nær Gladsaxe Stadion, hvor der er plads til alle Gladsaxeskolernes elever fra 0. til 3. klasse.

Over 3.000 børn var samlet til den fælles idrætsdag, hvor der både blev konkurreret med alvor, knebet en enkelt nederlagståre og uddelt en række kammeratlige dask i ryggen, når det gik godt.

De voksne Karina, Jeanette og Christopher sørgede for, at børn blev underholdt og varmet op, og den unge Jonas fik debut som klovn på de skrå brædder.

Elever fra Enghavegård og Grønnemose leverede diskodans i Gangnam Style, hvorefter borgmester Trine Græse kunne åbne idrætsdagen, som blev afviklet under overskriften ”kampgejst”, som eleverne havde stiftet bekendtskab med i undervisningen. De har skullet se sig selv i både med- og modspillernes rolle.

Fodbold, rundbold, høvdingebold var de populære holdsportsgrene. Der var også hold med til 4-kamp, og der var der de frie aktiviteter olympiadeleg, stjernetræf, stafetbane og streetbane.

Se de mange flotte billeder her: https://kajbonne.myportfolio.com/gladsaxe-bladet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top