Forårsfest i Søborgmagle Kirke
Klassiske toner til forårsfest Kristi himmelfartsdag

Den traditionsrige fødselsdags- og forårsfest i Søborgmagle Kirke markerer kirkens indvielse for 51 år siden – med festgudstjeneste 30. maj kl. 10.30, efterfulgt af blomstertombola og boder med bøger og malerier og mulighed for at købe lækker frokost til rimelige priser i caféen.

Overskuddet af boder og café går til at hjælpe i og uden for sognet, i år gennem Søborgmagle Kirkes menighedspleje og Mission Østs hjælpearbejde i tredje verden.

Festdagen vil i år også klinge af sol og sydens toner ved en virtuos fødselsdagskoncert kl. 13.30. Paolo Russo spiller på sin bandoneon, en særlig argentinsk variant af harmonikaen – og med sig til koncerten har han danske Katrine Krog Russo, vokalist og sangskriver.

Der er gratis adgang til koncerten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top