Glade erhvervsdrivende: Nu sker der noget
Søborg-Torv-01-20-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indehaverne af Bystrup – Grethe Bystrup (tv.) og Abby Pate – blev hevet ud i pæn blæst foran deres salon på Søborg Hovedgade 83. De hilser kommunens tiltag på torvet med glæde: - Det ser godt ud. Det er dejligt, der sker noget. Nu håber vi, at folk vil benytte torvet og omgivelserne og lægger vejen forbi forretningerne, så der kan komme noget handel, så Søborg ikke ender som en spøgelsesby, siger Grethe Bystrup. Foto: Kaj Bonne.
Det nye Søborg Torv er et skridt i den rigtige retning

De seneste år har der ikke været meget at glæde sig over for de handelsdrivende på Søborg Hovedgade. En stribe butikslukninger har understreget mange af de udfordringer, som det kræver at drive en butik som ikke er en del af en kæde eller et bycenter.
Derfor var det lutter tilfredse erhvervsdrivende i nærheden af Søborg Torv, som Gladsaxe Bladet talte med på en lille rundtur.
Det er et skridt i den rigtige retning, men det bør ikke stoppe her, mener byens handlende.

Per Mikkelsen, købmand, Meny på Søborg Hovedgade: - Det nye torv er vand på vores mølle. Det er med til at gøre Søborg til en levende by med et torv, hvor folk har lyst til at opholde sig. Vi butikker lever af, at folk kommer på torvet og på hovedgaden. Det er dejligt, at vi her kan gå hånd i hånd med kommunen. Det nye torv er til gavn for både borgere og erhvervsdrivende. I det store billede er Søborg ikke en forstad. Søborg ligger derimod i Københavns baghave. Hvis man har en god handelsgade og et godt byliv, så er det jo her, folk vælger, at de vil bo. Foto: Kaj Bonne.

Per Mikkelsen, købmand, Meny på Søborg Hovedgade: – Det nye torv er vand på vores mølle. Det er med til at gøre Søborg til en levende by med et torv, hvor folk har lyst til at opholde sig. Vi butikker lever af, at folk kommer på torvet og på hovedgaden. Det er dejligt, at vi her kan gå hånd i hånd med kommunen. Det nye torv er til gavn for både borgere og erhvervsdrivende. I det store billede er Søborg ikke en forstad. Søborg ligger derimod i Københavns baghave. Hvis man har en god handelsgade og et godt byliv, så er det jo her, folk vælger, at de vil bo.
Foto: Kaj Bonne.

Trine Nørlem (tv.) og Stine Køhler, indehavere af Erle Perle Børn, Søborg Hovedgade 93: - Den nye torv er det første spæde skridt. Vi ser meget gerne, at kommunen tænker videre: Hvor mon Søborgs børn og unge kan opholde sig? Der skal komme nogle ideer, som er med til at skabe bedre rum og pladse for Søborgs børn. Det er rigtig godt, at man fejrer åbningen af torvet, hvor der også kommer aktivitet og tilbud i gaden. Vi skal have familierne til at gå ture op og ned ad gaden, så de opdager de mange muligheder, de har for at handle. Mange, der bor længere nede ad Søborg Hovedgade, er kommet forbi os: Gud ligger I her?!? Selv om vi har ligget her i flere år, har ikke alle opdaget os endnu. Foto: Kaj Bonne.

Trine Nørlem (tv.) og Stine Køhler, indehavere af Erle Perle Børn, Søborg Hovedgade 93: – Den nye torv er det første spæde skridt. Vi ser meget gerne, at kommunen tænker videre: Hvor mon Søborgs børn og unge kan opholde sig? Der skal komme nogle ideer, som er med til at skabe bedre rum og pladse for Søborgs børn. Det er rigtig godt, at man fejrer åbningen af torvet, hvor der også kommer aktivitet og tilbud i gaden. Vi skal have familierne til at gå ture op og ned ad gaden, så de opdager de mange muligheder, de har for at handle. Mange, der bor længere nede ad Søborg Hovedgade, er kommet forbi os: Gud ligger I her?!? Selv om vi har ligget her i flere år, har ikke alle opdaget os endnu. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top