Karatekæmpere indtog sportshallen
Karate-01-22-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gladsaxes Lea Busk i kamp, men hun tabte desværre bronzekampen. Foto: Kaj Bonne.
Der blev i den grad kæmpet i kampsports disciplinen i karate

Gladsaxe Cup er et af Danmarks største karatestævner. I weekenden kæmpede op imod 500 kæmpere i Gladsaxe Sportshal. Der var deltagelse fra alle de bedste danske klubber, ligesom Island og Norge havde sendt nogle af deres kæmpere. Gladsaxe Karate Klub, som ved det seneste DM for nylig hentede tre guldmedaljer, gjorde det naturligvis godt på hjemmebane. I alt opnåede Gladsaxe 8 guld, 15 sølv og 12 bronze. Det gav en andenplads i holdkonkurrencen. Bedst var Greve med 18 guld, 7 sølv og 10 bronze.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top