Koncert i Bagsværd Kirke
KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST! Søndag 26. maj kl. 15 synger Annette Simonsen koncert i Bagsværd Kirke.

Annette Simonsen er en af vore mest kendte solister ved oratoriekoncerter i Københavnsområdet, hvor hun i en menneskealder har sunget altpartierne i Händels Messias, Bachs Juleoratorium og mange andre store kirkemusikalske værker.

Ved koncerten på søndag synger hun imidlertid et ganske andet repertoire, nemlig Brahms’ Vier ernste Gesänge samt værker af den danske 100årsjubilar Leif Kayser. Kaysers 3 Salmi fra 1956 er et af hans bedste og mest kendte værker. Kirkens organist Jørgen Ellegård sidder ved tangenterne, dels ved orglet dels ved Utzonflyglet. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top