- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Når det er sjovt at løbe

Rikke Alstrup Hansen fra GIF-Gymnastik sørgede for opvarmningen, inden borgmester Trine Græse i to omgange affryrede startpistolen for først løberne, der skulle igennem 5 og 10 kilometer, og derefter dem, der tog en tur på 2 kilometer.

Bagsværd Atletik Club havde fuldstændigt suverænt de første deltagere i mål. Klubbens unge talenter satte sig på alle de første pladser på to-kilometeren. Og der blev ikke sparet på kræfterne. De løb sig fuldt ud og kunne dårligt snakke efter løbet, da de havde fået hængt medaljer om halsen.

10-årige Liva Johansson var fuldkommen udkørt, da hun nåede i mål som den første pige. Hun var næsten helt grædefærdig af glæde:

– Hun vandt for to år siden, og hun ville så gerne vinde igen. Hun er bare så glad, fortalte hendes mor efterfølgende.

Da Liva havde fået vejret igen, så var hun et stort smil. Det var da også lutter glade ansigter man så denne søndag, selv om vejrguderne lod lidt støvregn falde.
Mange familier mødte op med bedsteforældre, forældre og børn. Tre generationer i løb.

Lingxiao Chen fra Kina i Søborg er en af de trofaste deltagere:

– Jeg kom vist til at løbe forkert. Jeg ville have løbet den korte rute, men kom vist til at tage en fem-kilometer i stedet, grinede hun efterfølgende.

Sammen med vennerne arrangerer Lingxiao hvert år en kinesisk frokost. Efter en god løbetur, er der intet som at få noget, der ligger godt i maven.

Deltagerantallet i år var noget lavere end tidligere år. Der var EU-valg, konfirmationer og lokalt store stævner med mange hundrede deltagere i både sportshallen og på ABs fodboldbaner. I alt deltog 356 løbere. Som altid sørgede speaker Kurt Vang Jensen for en solid information før, under og efter løbet.

Se alle de flotte billeder på https://kajbonne.myportfolio.com/gladsaxe-bladet [1]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA