Ejendomsmægler blev hjemløs
Lokal-Mægleren-01.jpg
Tommy Knudsen fra Lokal Mægleren er stadig aktiv i Bagsværd. Foto: Privat.
For en måned siden stod Tommy Knudsens forretning under vand, og nu efterlyser han den hjælpsomme kvinde

– Langfredag den 19. april 2019 bliver en dag, som jeg aldrig glemmer.

Sådan siger Tommy Knudsen, indehaver af Lokal Mægleren på Bagsværd Hovedgade 81.

Hans telefonen ringede langfredag morgen: – En kvinde var gået forbi min forretning og havde set, at de væltede ned med vand fra loftet.

Tommy Knudsen efterlyser den flinke kvinde, der ringede: – Kontakt mig på mobil 50988686. Du fortjener mere end det hurtige ”tusind tak”, som jeg nåede at give dig i telefonen.

Et varmtvandsrør var sprunget, så der var damp i hele forretningen, og det var knapt nok til at se ind ad vinduerne.

Tommy Knudsen tog til sin forretning i fuld firspring. Han blev mødt af et forfærdeligt syn. Der stod vand i 10-15 centimeters højde. Vand og damp silede ned fra loft, vægge og vinduer.

– Jeg indså med det samme, at jeg var hjemløs, siger Tommy Knudsen. Heldigvis var hjælpen nær:

– Susanne fra Arvad Finans 100 meter længere nede af Bagsværd Hovedgade i nummer 77 stod parat med kontorpladser, som vi kunne leje, siger den uheldige ejendomsmægler.

Tommy Knudsen har haft sin forretning i 12 år: – Når genopbygningen af min forretning er færdig, rykker jeg tilbage i nr. 81. Hvornår det sker, ved jeg ikke.

Ejendomsmægleren priser det solide forhold blandt de erhvervsdrivende, men er også ked af, de mytedannelser som vandskaden medførte:

– Jeg er her stadig, men blot 100 meter længere nede ad gaden. Og jeg bliver selvfølgelig i byen, siger ejendomsmægleren, der i den akutte situation fik hjælp af Eva fra Angelique Blomster og Maggie fra ticket2beauty.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top