Elins rose
Den folkekære skuespiller Elin Reimer får opkaldt en rose efter sig i Bagsværd

Alle danskere med en eller flere grå hår i hårpragten kender Elin Reimer som Laura i tv-serien Matador. Nu lægger hun også navn til en ny rose, der blev døbt i Aldershvile Planteskole i Bagsværd, hvor Elin Reimer har tilbragt mange timer.

Det er den danske rosenforædler Rosa Eskelund, der ejer Roses Forever, der har frembragt den kraftigt-voksende buketrose, med store abrikos-cremefarvede blomster, som altså nu skal hedde Elin.

– Vi er glade for at kunne navngive denne rose. Elin Reimer har selv haft en finger med i spillet om udvælgelsen af rosen, der skal bære hendes navn i fremtiden. Det er en smuk, sund, holdbar rose, der vil bringe glæde til mange haveejere i Danmark og udlandet i mange år fremover, fortæller Aldershvile Planteskole.

Dåben fandt sted den 1. juni.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top