annonce
Fokus på dialog og fællesskab
Boligorganisationer.jpg
Der blev blandt andet diskuteret træpolitik på det årlige møde mellem boligorganisationerne og byrådet. Foto: Privat.
Boligorganisationerne og byrådet diskuterede alt fra letbane til træpolitik

De fleste af Gladsaxes boligorganisationer var repræsenteret, da byrådet inviterede til det årlige fællesmøde på Gladsaxe Rådhus i en fyldt byrådssal.

Dagsordenen var bred. Der blev både talt om FN’s verdensmål i boligorganisationerne og om Gladsaxes nye træpolitik. På dagsordenen var også sortering og afhentning af madaffald – og ikke mindst al den planlægning og omstilling, som skal til, før etageejendommene i 2020 skal i gang, ligesom alle borgere i parcel- og rækkehuse lige er kommet.

Der blev også lejlighed til at tale om både nuværende bygge- og trafikgener ved letbanen, samt om kommunens positive forventninger til letbanen. Foruden letbanen havde boligorganisationerne også spurgt til blandt andet parkering, el-biler, byudvikling på Gladsaxes torve og vejtræer forud for mødet.

– Som byråd kan vi ikke skabe forandringer alene. Vi har brug for jer. Og derfor har vi i 2019 særligt fokus på at få sat gang i en dialog med jer boligorganisationer om, hvordan vi helt konkret kan skabe en bæredygtig udvikling sammen, sagde borgmester Trine Græse til de fremmødte.

Alle spørgsmålene blev som sædvanlig besvaret skriftligt, så de kan tages med tilbage til de enkelte organisationers beboere. Sidst på aftenen kunne aftenens gæster frit cirkulere mellem temaborde og gå i dybden med det, som interesserede netop dem. Byrådet inviterer igen boligorganisationerne i Gladsaxe til møde i foråret 2020.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top