Folkeskolen, kost og krop
Jeg kigger rundt i lokalet, hvor 9.årgang er til afgangsprøve i skriftlig dansk.

Mette Visti, Solvænget 21

Jeg kigger rundt i lokalet, hvor 9.årgang er til afgangsprøve i skriftlig dansk. Der flyder med store mængder af energidrikke, slik og kager. Det undrer mig. Disse elever kommer fra velstillede, curlingforældre og alligevel er vi ikke lykkedes med den fælles opgave omkring kostindtag. Flere af eleverne vil producere dårligere stile end de plejer at gøre i dagligdagen. Har det en sammenhæng mellem deres voldsomme indtag af sukker og andre stoffer?

Det tror jeg. Selv ikke vores grise i Danmark tillader vi at indtage så dårlig en kost. Hvorfor må eleverne så?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top