Letbaneforstyrrelser
Letbanebyggeri.jpg
Trafikken er allerede påvirket ved Buddinge Station. Foto: Peter Kenworthy.
Fra juli kommer der for alvor gang i ledningsarbejdet i arbejdet med letbanen

Fra anden halvdel af 2019 vil der være projektaktiviteter i mange af letbanekommunerne, blandt andet i Gladsaxe. Det skriver Hovedstadens Letbane i sin kvartalsvise afrapportering om letbaneprojektet.

– Nogle af projektaktiviteterne vil medføre gener for omgivelserne i form af trafikale påvirkninger samt støjgener. Det gælder for eksempel ved krydset mellem Buddingevej og Kong Hans Alle, skriver man.

I oversigten over projektaktiviteterne nævnes 12 aktiviteter i Gladsaxe.

Blandt andet bliver der omlægninger af ledninger på tværs af Buddingevej og ved krydset ved Dynamovej indtil henholdsvis juni og september. Omlægning af en gasledning på Gladsaxe Ringvej ved Motorring 3 (M3) og Hillerødmotorvejen i sommerferien. Og omlægning af en vandledning på cykelstien ved M3 i efteråret.

Desuden vil afvandingen på Gladsaxe Ringvej blive omlagt fra kommunegrænsen mod Herlev og frem til M3 mellem september og marts 2020, og gasledningerne mellem rundkørslen og M3 mellem oktober og juni 2020.
Etableringen af fodgængertunelen under S-toget ved Buddinge Station fortsætter til oktober, og forventes ikke at påvirke togdriften.

Den tilladte arbejdstid for støjende arbejde er mellem 7 og 18 på hverdage og 7 til 14 om lørdagen. pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top