Tips til klimatosser
Klimadag-1.jpg
Der blev plantet en del nye planter til klimadagen. Foto: Peter Kenworthy
Lørdag var der klimadag i Bibliotekshaven

”Vil du gerne gøre mere for klimaet, men ved ikke præcist hvad?”. Det var oplægget for klimadagen i Bibliotekshaven ved Gladsaxe Hovedbibliotek lørdag, der var arrangeret af Grønt IDÉcenter og Agenda 21.

Her kunne man blandt andet få tips til togrejsen og råd om en klimavenlig ferie, lave frøbomber der kan øge biodiversiteten, smage en lækker klimavenlig kartoffelsuppe med chili og få en CO2-tabel, der fortæller hvor meget 100 gram lammekød, en flytur i EU, eller el en kWh ”koster” på CO2-kontoen.

Man kunne endda være med til at starte en Gladsaxe-afdeling af RepairCafé op – et slags reparationsværksted hvor mere eller mindre slidte bukser eller elektronik kan få nyt og forlænget liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top