Børn i Jernalderlandsbyen
Der blev talt med store ord imod opførelsen af et børnehus i Smør- og Fedtmosen ved Værebro

Byrådet vedtog på sidste byrådsmøde før sommerferien at der skal arbejdes videre med planen om at opføre et børnehus ved ”Jernalderlandsbyen” lige over for Værebro Park, i henhold til Gladsaxe Kommunes dagtilbudsstrategi. En af årsagerne til beslutningen om at opføre børnehuset er, at børnetallet er stigende.
– Der er mange faktorer i spil, når man gøre sådan noget her. Områdets sociale balance er en af de faktorer, pointerede Martin Samsing (A).
– Det er vigtigt at vi får en daginstitution i det her område, der kan være med til at løfte området som helhed, tilføjede Serdal Benli (F).
De Konservative og Enhedslisten undlod, som de eneste, at stemme for.
– Vi skal passe ekstra meget på de grønne områder vi har tilbage. Det her er ikke udtryk for, at man bevarer det grønne, begrundede Trine Henriksen (Ø).
– Det er hul i hovedet at sætte det her projekt i gang. Jeg forstår simpelt hen ikke, at I vil være bekendt at ødelægge den del af Smør- og Fedtmosen som vi her taler om. Det kan ikke rulles tilbage. I ønsker ikke at bevare de grønne steder længere, mente Lars Abel (C).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top