De trænede løs på AB til den store guldmedalje
AB-feriebold.jpg
Der var stpor aktivitet i AB Hallen. Foto: Jan Løfberg
Den gamle klub havde fat i børnene til både håndbold- og fodboldskole

ABs sportsanlæg summede af aktivitet i den første uge af juli. Klubben arrangerede både håndboldskole i Dansk Håndbold Forbunds regi og fodboldskole under Dansk Boldspil-Union.

– Vi har haft 86 deltagere. Selvfølgelig var der en del håndboldspillere fra vores egne hold, men der har også været mange fra Taastrup, KFUM, Ledøje-Smørum, Farum og Herlev/Hjorten, fortalte håndboldskolelederen Mikkel Schardelmann, der også er træner for ABs U15-drenge.

Der blev spillet håndbold på tre baner i AB Hallen. Holdene var delt op og fik nationsnavne. USA gjorde det vist udmærket, og sådan plejer det ikke at være i den virkelig verden.Men god stemning og højt humør over hele linjen på håndboldbanerne.

Uden for på fodboldbanerne var 144 deltagere med på ni hold. Torsdag eftermiddag regnede det voldsomt, men uden at det fik den store betydning: – Det værste regn faldt, mens vi havde frokostpause, sagde træner Andreas Jørgensen.

Fodboldskoleleder Rasmus Christensen, der ligesom Andreas er med på ABs 2. hold, oplyste – at ud over spillere fra ABs egne rækker – var der også mange spillere fra Hareskov, Hjorten, Bytoften, Gladsaxe Hero og Bagsværd.

Hele ugen igennem blev der tacklet igennem og sparket på mål, så det var en lyst.

Der blev spillet til ét mål på fodboldbanen. Foto: Jan Løfberg

Der blev spillet til ét mål på fodboldbanen. Foto: Jan Løfberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top