Dybets hemmeligheder kommer i land
Pengeskab_04_27-191.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Victor Sletved med sit seneste store fund i mosen. Foto: Kaj Bonne.
Gamle pengeskabe bliver smidt i Utterslev Mose indeholdende sager, som tyder på, at der er ”ugler i mosen”

Når et pengeskab bliver smidt i Utterslev Mose, så kan man vist godt gå ud fra, at det nok ikke er ejermanden, som har skilt sig af med pengeskabet. Ikke desto mindre har Per Hansen og hans 13-årige barnebarn Victor Sletved på det seneste fundet fire pengeskabe. I det ene lå en seksløber, i et andet lå et fint ur fra en kriminalforening under politiet(!). Naturligvis har bedstefar og barnebarn hver gang kontaktet politiet, når de har gjort sådanne fund.

Per Hansen og Victor Sletved tager ofte i mosen med en stor magnet i et stort tov for at finde metalgenstande. Magneten kan trække helt op til 15 kilo, så derfor har det kunnet lade sig gøre at få tingene trukket op på land.

Per Hansen nævner om mange andre fund i mosen og de omkringliggende grøfter og stier. For ikke så længe siden fandt han et pas fra en svensk kvinde og 100 svenske kroner i mønter: – Ja, og for 35 år siden var min søn med til at finde 1 kilo hash ved mosen. Jeg har stadig avisudklippet liggende.

Seneste fund er en stor metalboks, hvor der lå en 50 kroneseddel i klemme – også det fund tyder på, at der har været ”ugler i mosen”.

Victor skal efter sommerferien op i 7. klasse på Grønnemose Skole. Når han ikke fisker med magnet, så dyrker han trampolinspring og går til spejder i 1. Søborg Gruppe.

Utterslev Mose gemmer på mange spændende sager. 13-årige Victor Sletved og hans farfar Per Hansen har fundet interessante ting, når de fisker i dybet med en magnet. Således har de fundet fire pengeskabe, og i det ene af dem lå der en seksløber. Mange af deres fund tyder på, at kriminelle har skullet skille sige af med sagerne lynhurtigt. Foto: Kaj Bonne

Utterslev Mose gemmer på mange spændende sager. 13-årige Victor Sletved og hans farfar Per Hansen har fundet interessante ting, når de fisker i dybet med en magnet. Således har de fundet fire pengeskabe, og i det ene af dem lå der en seksløber. Mange af deres fund tyder på, at kriminelle har skullet skille sige af med sagerne lynhurtigt. Foto: Kaj Bonne

1 kommentar om “Dybets hemmeligheder kommer i land”

  1. Maria siger:

    Melder historien noget om den svenske kvinde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top