Guld, sølv og bronze
DM-2019-M-800m-opløb.jpg
Andreas Bube (forrest) og Christoffer Frost Johansen spurtede sig til guld og sølv på 800 meteren til DM. Foto: Privat.
Bagsværd AC tog medaljer i alle afskygninger ved DM i atletik

I weekenden d. 26.-28. juli blev der afviklet Danmarksmesterskaber i atletik i Esbjerg. Bagsværd AC stillede med fem deltagere, der tilsammen fik hele tre medaljer.

Både Andreas Bube og Christoffer Frost Johansen havde løbet sig i finalen på 800 meteren. Bube tog front fra start i et roligt tempo med Johansen tæt efter. Først da der manglede 200m blev der for alvor lukket op, og de to Bagsværd-løbere kunne afvise alle angreb fra konkurrenterne og løbe i mål som nummer et og to.

Bube vandt dermed sit syvende Danmarksmesterskab på distancen, sammen med de syv han også har på 800 meter indendørs, og Christoffer fik sølv for andet år i træk.

I kvindernes 1500 meter lykkedes det desuden BACs Josefine Rytter at kæmpe sig til en bronzemedalje, efter et tæt spurtopgør.

1 kommentar om “Guld, sølv og bronze”

 1. Peter Alsted Pedersen siger:

  Hej Venstre,
  jeg ser i Gladsaxe Bladet, at I “arbejder for en stadsarkitekt og et smukkere Gladsaxe.”
  Det lyder som et rigtigt kostbart forslag – en stadsarkitekt kan næppe stille forslag, som ikke koster penge – foruden høj løn til vedkommende.
  Men vi borgere kan da komme med mange forslag til ” et smukkere Gladsaxe” ganske gratis. Her er et første forslag, som vil betyde noget for mange mennesker: Gangstierne i Utterslev Mose samt langs motorvejen mod Hillerød er meget forsømte – hvilket sidste medfører, at vi på cykelstien ikke bare har pendlere, motionscyklister og racerkørere, men også fodgængere alene eller med hund eller indkøbsvogn – foruden folk på knallert. Pasning af gangstierne ville altså ikke bare pynte, men også muliggøre en adskillelse af de forskellige typer af trakfikanter.
  Med venlig hilsen
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top