annonce
Huspriserne stiger
De største stigninger er i København og Nordsjælland

De høje priser på villaer og rækkehuse i København ser ud til at fortsætte. Prisudviklingen bliver mere afdæmpet end tidligere, men der er stadig pæne stigninger på vej i alle landets postnumre, når man ser på de næste 12 og 24 måneder, skriver bolighed.dk.
De største værdistigninger i det næste år er ifølge bolighed.dk i København K (over 260.000 kroner for en villa eller rækkehus på 140 kvadratmeter), Klampenborg, København Ø og Charlottenlund. Men også postnumre i Gladsaxe får stigninger.
Forventningen er at boligens værdistigning i 2880 Bagsværd i det næste år bliver på næsten 150.000 kroner, og i 2860 Søborg på lidt over 140.000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top