Messingsuppe for alle
FDF-GBB-elevorkesteret.jpg
Der er både soloundervisning og samspil på programmet hos FDF Gladsaxe Brass band. Foto: Privat.
FDF Gladsaxe Brass Band åbner dørene for nye elever

Børn fra ni-års-alderen kan tilmelde sig til FDF Gladsaxe Brass Band helt uden musikalske forudsætninger. Bandet har instrumenter til børnene, og underviserne tager sig af børnenes musikalske oplæring.Ikke mindst gennem soloundervisning.

– I disse tider med flere elever per klasse i folkeskolen, færre pædagoger til børnene i daginstitutioner og stigende skærmforbrug både blandt børn og voksne, hvor tit er det så, at et barn har 25 minutters sammenhængende en-til-en voksentid uden afbrydelser? Det kan de få hos os, siger orkesterleder Kim Kjær Andersen.

Når et barn har fået et instrument og har gået til undervisning i nogle måneder, bliver den suppleret af sammenspil i elevorkesteret. Undervisning og sammenspil finder sted mandag eftermiddag i Buddinge Kirke.

FDF Gladsaxe Brass Band har eksisteret siden 1968. Det drives på frivillig og ulønnet basis.
pk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top