Sommerhemmeligheder på biblioteket
Sommerhilsen.jpg
Vil du høre en hemmelighed? Foto: Christopher Askmann Photography
Hver tirsdag eftermiddag har Gladsaxe Hovedbibliotek et kreativt værksted, som arbejder med Garmanns hemmelighed

Hvor går man hen, når man vil være sig selv eller dele hemmeligheder med sin bedste ven? På Gladsaxe Hovedbibliotek kan man bruge sommeren i boguniverset Garmanns Hemmelighed.

I et hjørne af børnebiblioteket rejser smukke birketræer sig helt op mod himmelloftet. Mellem stammerne og skovens dyr er en nedstyrtet rumraket, den perfekte hule til at lege, finde på og måske endda fortælle hemmeligheder.

Udstillingen tager udgangspunkt i den smukke bog ”Garmanns Hemmelighed” af norske Stian Hole, hvor Garmann og Johanne skaber deres eget lille univers fri for forældre, nysgerrige søstre og dem, der driller. Det perfekte sted at tilbringe sommeren.

Vil man dele sin egen hemmelighed, så kan man være med til at sætte blade på Hemmelighedstræet, og er man kreativ, så har Gladsaxe Hovedbibliotek værksted hver tirsdag, som hele sommeren arbejder med Garmanns univers.

Tirsdagstingen: hver tirsdag klokken 15.30 -18.30 – det er gratis, bare mød op.

Udstillingen er udviklet af Aalborg Bibliotek i samarbejde med scenograf Helle Damgaard, og er en del af Fang fortællingen. Den kan opleves på Gladsaxe Hovedbibliotek fra juni 2019 og frem til 21. september 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top