- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Studenterne dansede i Rådhushaven

Der var høj sol og lige så højt humør, da årets studenter fra Gladsaxe Gymnasium kunne fejre den nyerhvervede hue med en gammel tradition. I samlet flok løb de fra gymnasiet tværs over rundkørslen i Buddinge, som var behørigt afspærret til lejligheden. Da de nåede Rådhushaven, stod borgmester Trine Græse klar med et stort tillykke og et par ord med på vejen.

– I tre år har vi haft fornøjelsen af at følge lidt med i jeres liv fra sidelinjen, når I har fejret fredagen her i Rådhushaven. Det har været dejligt og livsbekræftende, indledte Trine Græse.

De glade studenter nød en kold forfriskning og kunne også afkrydse endnu en tradition fra listen, da de stimlede sammen i én stor fællesdans rundt om statuen af damen i Rådhushaven. Derfra gik de en lang vogntur i møde med minder for livet, inden sommeren skal bruges til afslapning og planer for de næste år.

– Fremtiden styres ofte af tilfældigheder. Og selvom I lige nu ikke ved, hvad I skal, så skal det nok komme til jer før eller siden. Så nyd nu dagen i fulde drag og pas godt på hinanden derude, rundede borgmester Trine Græse af.
jll