Succesfulde cykelkvinder
Cykelkvinder.jpg
Masser af kvinder har fornøjelse af at cykle hos Team Change. Foto: Privat.
Team Change startede med to kvinder for et år siden. Nu er der 50 aktive ryttere

For et år siden var der to kvinder på Team Change. Nu tæller holdet ca. 50 aktive ryttere. Cykelholdet træner hver mandag fra 17.30-19.30 i hele sommersæsonen. Afgang fra Skovbrynets St. eller Ballerup Superarena.

Det første år har budt på masser af træningsture i Gladsaxe-Ballerup-Farum-området, en tur til Sverige og for nogle en uge på Mallorca. Alle kvinder, der har en racercykel, kan blive medlem. Tidligere eliterytter Hanne Malmberg står for træningen og indretter ruterne så både øvede og begyndere kan være med. Der er fokus på køreteknik, at køre sammen i felt og trafiksikkerhed. Henriette Rald fra Bagsværd er hjælpetræner og mange fra holdet giver en hånd med, når det er nødvendigt.

Den 11. juni fejrede teamet 1 års jubilæum med et lille glas efter træningen ved Ballerup Superarena. Find Team Change på Facebook og bliv medlem af gruppen, hvis du vil vide mere.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top