Svar til Benedikte D. Jensen
Dit indlæg lyder som et surt opstød, og din beskrivelse er så langt væk fra det, jeg har oplevet.

Af Rolf Fardan, Ulvebjerg 6

Nu du spørger : ”Hvad synes I?”
Dit indlæg lyder som et surt opstød, og din beskrivelse er så langt væk fra det, jeg har oplevet.
Hvordan man oplever sundhedsvæsnet og sundhedspersonalet afhænger af øjnene, der ser.
Jeg har oplevet et personale, der er imødekommende, informative, omsorgsfulde, professionelle og engagerede til fingerspidserne.

Mit bekendtskab med sundhedsvæsnet har været et længere forløb med både hjerte, tarmoperation samt kemobehandling, så det er ikke kun en enkelt oplevelse, jeg har erfaring med. Du kan ikke generalisere, og du fokuserer tilsyneladende kun på det negative. Det fortjener sundhedsvæsnet og -personalet ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top