annonce
Værebro Skole, Skovbrynet Skole eller Erhard Jacobsen Skolen
Der er noget galt på Skovbrynet Skole.

Af Jørgen Schjær-Jacobsen, Værebrovej 121, Bagsværd

Der er noget galt på Skovbrynet Skole. Intelligentsiaen på rådhuset troede ellers fuldt og fast, at alle problemer ville være løst ved at omdøbe skolen fra ”Værebro” til ”Skovbrynet”.

Men selv efter navneændringen er der noget galt, så næste geniale træk bliver at rive skolen ned og bygge en ny nogle hundrede meter længere mod øst.

Det bliver godt nok lidt dyrere end en navneændring, men intelligentsiaen tror fuldt og fast, at denne gang vil det løse alle problemer. Og så er de 400-500 millioner jo godt givet ud.

” Skovbrynet Skole fungerer rigtig fint. Der er en høj faglighed på skolen, som også har et meget dygtigt og dedikeret personale” og ”Skovbrynet Skole er en fantastisk god skole, med dygtige lærere og pædagoger, og meget tilfredse, engagerede forældre” hedder det ifølge Gladsaxe-Bladet, så hvad problemerne egentlig består i, er lidt af et mysterium, og ikke noget man er særlig åbenmundet med.

Vi er derfor henvist til at gætte. Skulle det mon have nogen forbindelse med arven efter Erhard Jacobsen, altså de ghettoer han berigede kommunen med?

Hvis det er tilfældet, kunne man jo mindes dette ved at døbe den nye skole ”Erhard Jacobsen Skolen”. Så kan Taxvej også få lov at beholde sit navn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top