Vandretur i Gladsaxe
Dansk Vandrelaug arrangerer vandreture igennem Gladsaxe

Søndag den 4. august kan man gå en cirka 14 km lang tur fra Herlev Hospital til Gladsaxe Fort, Bagsværd Fort og Lyngby Fort. Herefter fortsætter turen til Mølleåkanalens udløb i Lyngby Sø og fæstningskanalen i Lyngby.
Undervejs fortælles der om forternes funktion i Københavns forsvar og vandets vej fra Furesøen til oversvømmelsesområderne. Turen starter klokken 11 fra Herlev Hospital, ved busstoppestedet for 5C og 300S på Herlev Ringvej ved indkørslen til hospitalet. Den slutter ved Lyngby station cirka klokken 15.
Tirsdag den 6. august kan man komme med på en cirka 13 km lang vandretur rundt om Lyngby Sø, forbi Nybro og langs Bagsværd Sø til Aldershvile Slotspark, Kobberdammen og Sophienholm. Turen starter klokken 10. ved Lyngby Station og slutter cirka klokken 14 samme sted.
Alle er velkomne. Det koster 30 kroner at deltage hvis man ikke er medlem. Der bliver pauser undervejs, så man kan tage lidt mad og drikke med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top