AB buldrer mest i Tønder
AB Gladsaxe fik en sejr på 1-0 med hjem fra Jylland mod FC Sydvest 05 Tønder

Efter tre sejre og en uafgjort i sommerens testkampe, herunder en afsluttende 3-0 sejr over svenske Landskrona BOIS, var en fornyet og forynget AB-trup klar til at kæmpe med om en plads i oprykningsspillet til 1. division.
Akademikerne stillede med kun fire gengangere i forhold til sæsonafslutningen mod Brønshøj i årets første kamp ude mod Tønder, samt en startellever med adskillige unge spillere fra egne rækker og en gennemsnitsalder på 21-22 år.
Det var dog en af truppens ældste, 27-årige Niklas Rohde, der sikrede de tre point mod Tønder, med et hovedstødsmål efter et langt AB-indkast.
Målsætningen for AB må på sigt være oprykning til 1. division, selvom denne sæson sagtens kunne blive en sæson hvor det unge hold i første omgang skal konsolidere sig.
Helsingør, der for to sæsoner siden spillede i Superligaen, gav inden sæsonstart pengene 1,9 gange igen som sæsonens enlige oprykker hos Oddset, Thisted 4,5 gange igen, og AB pengene hele 35 gange igen, på en delt niendeplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top