annonce
Fodboldklubben i Bagsværd er blevet voksen
Bagsværd_Boldklub_01_34-191.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra venstre BBs ungdomsformand Henrik Høj Petersen, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Katrine Skov (A), BBs formand Niels Røddik, der får en boldgave af formandskollega Jørgen Franck fra VB 1968. Foto: Kaj Bonne.
Bagsværd Boldklub fejrede sin 60 års fødselsdag i lørdags

For 60 år siden startede Stengården Boldklub. Man spillede på Stengård Skoles bane, siden rykkede man til en bane bag Gladsaxe Kirke. Da AB kom til Bagsværd i starten af 60erne, blev Bagsværd IFs fodboldafdeling slået sammen med ABs ditto. Da Bagsværd Stadion stod uden en tilhørende fodboldklub, rykkede Stengården tilbage til Bagsværd i 1967. Så selv om den geografiske oprindelse er Bagsværd, gik der alligevel en del år, inden man i 1972 fik det nuværende navn Bagsværd Boldklub. Sådan var boldklubbens første 13 år i korte træk.

Bagsværd Boldklub er og har altid været sig selv. i alle 60 år Medlemsskaren er på ca. 750 medlemmer, heraf mange børn og kvinder. Det så man tydeligt, da boldklubben i lørdags fejrede 60 års fødselsdag. Formand Niels Røddik kunne tage imod gæsterne til receptionen, og blandt gratulanterne sås flere af de andre Gladsaxe fodboldklubbers formænd samt en række byrådsmedlemmer fra Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget.

Der blev spillet en masse bold på boldklubbens kunstgræsbaner, men det kunne ikke undgås, at fødderne blev våde.

Bagsværd Boldklubs 1. hold spillede også i lørdags. Sæsonstarten i serie 2 kunne have været sjovere. Hjemme tabte man 3-4 til Frem Hellebæk, men så kunne nederlaget heldigvis skylles ned med lidt fødselsdagsøl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top