- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Ny uddeler i Mørkhøj

Som 16-årig startede han som flaskedreng i fakta i Virum.

Knapt et halvt liv senere indenfor COOP-koncernen er den 31-årige Simon Jensen avanceret til uddeler i Dagli’Brugsen i Mørkhøj på Rybjerg Allé.

– Jeg vil fortsætte den positive udvikling, som vi er inde i. Vi skal gå forrest i lokalsamfundet, så vi er det foretrukne lokale indkøbssted. Derfor sørger vi for at have friske varer, og selv om vi ikke vil have en masse forskellige mærker indenfor de samme varegrupper, så vil grundsortimentet være bredt, lyder det fra Simon Jensen, der tiltrådte 1. august.

Den tidligere uddeler Casper Andersen er efter tre og et halvt år rykket videre til en tilsvarende stilling i Osted ved Ringsted.

Det pudsige er, at netop Casper i sin tid ansatte netop Simon i Dagli’Brugsen i Islev.

Som nærmeste overordnede chef har Simon Jensen salgschef i Dagli’Brugsen Frank Holstebro.

Som leder af afdelingen i Mørkhøj får Simon Jensen en del opgaver i forbindelse med den fortsatte digitalisering, ligesom der er en række administrative opgaver overfor de i alt 17 medarbejdere samt ledelse af butikkens postservice med ind- og udlevering af pakker og breve.

Jens Lindblom, bestyrelsesformand for Dagli’Brugsen i Mørkhøj, glæder sig til samarbejdet med den nye uddeler:

– I bestyrelsen ser vi frem til samarbejdet med Simon, og der bliver en del spændende opgaver, som vi skal løse sammen.

Således er Dagli’Brugsen på lørdag til stede under Mørkhøj Byfest, hvor man vil informere om butikken – og imens kan børnene nyde lidt godter i Dagli’s telt på festpladsen. Senere på sæsonen vil butikken i Mørkhøj som sædvanlig arrangere vinaften og fastelavnsfest for børnene.

Til daglig bor Simon sammen med sin kone Camilla i Hvidovre, og han er far til Oliver på 11 år fra et tidligere ægteskab.