Planteskole er fremtidssikret
Aldershvile Planteskole fylder 65 år og har gennemgået et vellykket generationsskifte

På søndag holder Aldershvile Planteskole stor fødselsdagsfest i anledning af sin 65 års fødselsdag. Samtidig fejrer planteskolen i de smukke omgivelser ved Bagsværd Sø, at der er gennemført et generationsskifte.

Pernille Friis Larsen tiltrådte som partner/direktør fra årsskiftet, så har han hovedparten af ansvaret. Jens Bech Jensen, der har ejet planteskolen siden 1985, fortsætter i virksomheden og vil stadig være at finde mellem planterne. Pernille Friis Larsen kender virksomheden ned til de mindste rødder, eftersom han blev udlært som gartner i 1995 og har arbejdet på planteskolen lige siden. Den daglige ledelse på planteskolen står Rikke Aabye for.

Gunnar Løvbjerg Nielsen fra Viborg etablerede planteskolen på det nuværende sted i 1954. I 1985 blev planteskolen afhændet til Jens Bech Jensen, som udviklede forretningen til det paradisiske planterige, som er velkendt blandt haveglade mennesker.

Til fødselsdagsfesten er inviteret kunder, venner og forretningsforbindelser til lidt mad og drikke samt underholdning af ”Sømandsorkestret” med Kisser i spidsen på en-strenget olietøndebas og i netstrømper.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top