To øjne i New York
Moscot-release-2019.jpg
Frank Ferrer fra Guns N´Roses og hans datter Olivia viser de nye briller frem. Foto: Privat
Ny MOSCOT kollektion vises frem i New York af Guns N’Roses-trommeslager. Du kan se den i Søborg

I ægte MOSCOT stil, bliver de nye stel vist frem af Frank Ferrer fra Guns N´Roses og hans datter Olivia Ferrer. De har været på fotoshoot i New York, i gaderne omkring den gamle butik, hvor atmosfæren oser af trend, historie, musik og liv.

Hos brillebutikken 2EYES elsker de også de gamle MOSCOT briller og deres fantastiske historie igennem de sidste snart 104 år, fortæller man. Ofte laver 2EYES udstillinger med gamle optiske remedier og de kendte MOSCOT hoveder, der præsenterer de historiske og trendy briller og solbriller på bedste vis.

2EYES har fået lov til at være med som de første, til at præsentere de nye MOSCOT modeller. Man kan besøge butikken på Søborg Hovedgade 69 eller læse mere på www.2EYES.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top