Varetægtsfængslet for to drabsforsøg
Retten i Glostrup har varetægtsfængslet en 23-årig mand for drabsforsøg på Nordfrontvej

Københavns Vestegns Politi har eftersøgt en 23-årig, som stod bag drabsforsøg i Søborg og Ballerup i nogen tid. Han blev anholdt i sidste uge i Husum, efter han sammen med en 22-årig mand forsøgte at stikke af fra en hundepatrulje i Rødovre i en stjålet bil.

Københavns Vestegns Politi sætter den 23-årige i forbindelse med en hændelse på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni, hvor en 36-årig mand blev skudt og stukket med kniv. I efterforskningen af drabsforsøget i Søborg er to andre mænd på 22 og 26 år i forvejen varetægtsfængslet, og en 36-årig mand er varetægtsfængslet in absentia. Også to kvinder på 31 og 41 er varetægtsfængslet i forbindelse med sagen.

Ved retsmødet, der blev holdt for lukkede døre, bestemte retten, at den 23-årige skulle varetægtsfængsles, foreløbig til den 22. august.

– Efterforskningen af de to drabsforsøg pågår fortsat og peger foreløbig ikke i retning af motiver, der kan relateres til bander, men angiveligt udspringer af uenighed mellem personer med kriminelle tilhørsforhold, siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top