Amatørerne spiller op
Amatørerne-spiller-op.jpg
Konflikter er der også i ”Himlen bag hækken”, som Bagsværd Amatør Scene spiller i ”Smedjen”. Foto: Kaj Bonne.
Bagsværd Amatør Scene opfører det engelske stykke ”Himlen bag hækken”. Der er premiere lørdag i næste uge

Hvordan er livet i et åbent fængsel? Hvis man har været der som indsat, så kender man nok noget til det. Den engelske forfatter Jacqueline Holborough kender fængselslivet indefra, og hun har skrevet ”Himlen bag hækken”, som skildrer fem kvindelige fangers liv. De har begået vidt forskellige forbrydelser og er hverken engle eller skurke. Publikum vil blive præsenteret for deres angst, depressioner samt skrøbelige relationer til medfangerne.

Denne historie vil Bagsværd Amatør Scene formidle til et bredere publikum. De spiller syv forestillinger i ”Smedjen”, Telefonvej 8. Der er premiere lørdag den 14. september kl. 14. Derefter er der forestillinger kl. 16 den 15/9, 21/9 og 22/9, og den 16/9, 19/9 og 20/9 starter forestillingerne kl. 20.

Billetter kan bestilles på amatørscenens hjemmeside www.bas-skuespil.dk.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top