Klokkerne klokker i det
Haraldskirken-1.jpg
Foto: Peter Kenworthy
Kirkeklokkerne i Haraldskirken ringede pludseligt sidste tirsdag ved 23.30-tiden. Der var angiveligt tale om en teknisk fejl, måske på grund af tordenvejret den aften. Klokkefirmaet kunne i hvert fald ikke finde årsagen, men mener at der er tale om et enkeltstående tilfælde. Hvis det gentager sig, skal det elektroniske ur formentlig udskiftes.

Kirkeklokkerne i Haraldskirken ringede pludseligt sidste tirsdag ved 23.30-tiden. Der var angiveligt tale om en teknisk fejl, måske på grund af tordenvejret den aften. Klokkefirmaet kunne i hvert fald ikke finde årsagen, men mener at der er tale om et enkeltstående tilfælde. Hvis det gentager sig, skal det elektroniske ur formentlig udskiftes. Foto: Peter Kenworthy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top