annonce
Slag i slag
AB-nr.-11-Yonas-Nielsen-04-35-19.jpg
Yonas Nielsen scorede begge ABs mål mod Slagelse og et enkelt mod Vejgaard. Foto: Kaj Bonne.
AB Gladsaxe slog Slagelse 2-1 i pokalen

Inden pokalkampen mod Slagelse, havde AB ikke tabt i 14 kampe i streg (inklusive fire venskabskampe). Heraf 11 kampe under træner Patrick Braune. Og sidste gang de to hold mødtes, i november, vandt AB i Slagelse med hele 5-3.

Det statistik blev ikke brudt i anden runde af pokalturneringen i sidste uge i Slagelse. Her sikrede to mål af Yonas Nielsen – en i hver halvleg – akademikerne en 2-1 sejr og avancement i pokalen.

– Vi spiller en rigtig flot kamp. Vi trykker dem i perioder helt ned og skaber masser af chancer. Vores angrebsspil flyder rigtig fint i dag og det gør det rigtig seværdigt, udtaler AB-træner Patrick Braune, der samtidigt roser sin angriber.

– Yonas er i konstant udvikling og han flytter sig rigtig meget lige nu. De to mål er rigtig angribermål. Jeg er virkelig glad på hans vegne. Han fortjener ros i øjeblikket.

I næste runde kan AB trække alle de store hold fra Superligaen. Braune siger at han helst vil undvære endnu en lang udebanetur.

– Det prøver vi rigeligt. Lyngby, FCK eller Brøndby ville være dejlige for klubkassen. Vi bruger mange penge i år på busser. Så en kamp der kan dække lidt ville lune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top