annonce
Teateroplevelser i Gladsaxe
Marianne-Mortensen.jpg
Marianne Mortensen har fået kanonanmeldelser for sit skuespil i ”Fejring af et godt menneske”, der har spillet for fulde huse i Allerød. Foto: Privat.
Mungo Park opfører to velanmeldte forestillinger i festsalen på Grønnemose Skole

Skuespilleren Marianne Mortensen fejrer sit 35 års jubilæum med ”Fejring af et godt menneske”. Forestillingen er skrevet af Mathilde Walter Clarke til Mungo Parks dygtige jubilar.

Skuespillet, der opføres i festsalen på Grønnemose Skole den 13. og 14. september af teaterensemblet Mungo Park, er forfatteren Mathilde Walter Clarks første teaterforestilling. Hun tager os helt ind under huden på en stjerneforsker, der udadtil er et godt menneske, en ildsjæl og et menneske med overskud. Men indadtil, alene i sit skab, foran publikum, konfronteres hun med det tabubelagte spørgsmål; må man sørge over sine valg hvis man ikke fortryder dem?

Den 19. og 20. september opfører Mungo Park et nyt teaterstykke på Grønnemose Skole. Denne gang er der tale om ”Camille Clouds brevkasse” som er en dramatisering af Line Knutzons satiriske karaktermord på tidens succeskultur, hvor alting er 100 procent din egen skyld. Publikum møder små skæbneportrætter af de ensomme og særlige karakterer, der samles på scenen og danner et absurt, nutidigt danmarksbillede. Medvirkende: Malin Rømer Brolin-Tani, Marianne Mortensen, Mads Hjulmand og Henrik Prip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top