Træningshaven Kildegården
Sidste sommer havde jeg besøg af kommunen, hvor jeg blev opmærksom på, at der hvert i år i juni, juli og august er gratis træning for pensionister i kommunen på Kildegården tirsdag og/eller torsdag fra kl. 10.00 -12.00.

Hanne Nielsen, Søborg Hovedgade 35B

Sidste sommer havde jeg besøg af kommunen, hvor jeg blev opmærksom på, at der hvert i år i juni, juli og august er gratis træning for pensionister i kommunen på Kildegården tirsdag og/eller torsdag fra kl. 10.00 -12.00.

Igen i år blev succesen gentaget fra den 11. juni – 29. august. Vi bliver hver gang tilfældigt opdelt i 3 hold, som skiftevis har stolegymnastik, er i spillehaven eller træningshaven ud mod Søborg Hovedgade. Hver gang har der ca. været 20 – 25 deltagere.

Det har været en fornøjelse at deltage i løjerne, da der også har været plads til pjat og grin, og der er nu mange flere jeg kan ”nikke hej” til, når jeg færdes rundt i Søborg.

Der har hver gang været 5 – 6 frivillige fra Gladsaxes Motionsvenner, som støtter og vejleder deltagerne.

1000 tak til Gladsaxe Kommune, til Gladsaxes Frivillige Motionsvenner og sidst men ikke mindst til deltagerne Træningshaven 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top