annonce
14 dages tømning af affald
Jeg vil gerne kommentere på et læserbrev angående affaldshåndtering, i Gladsaxe Bladet fra den 24/9.

Mette Bresson, Lillegårds Alle 16

Jeg vil gerne kommentere på et læserbrev angående affaldshåndtering, i Gladsaxe Bladet fra den 24/9.

Jeg er helt enig med afsenderen af læserbrevet. Jeg synes også det er svært at få plads til alt restaffaldet, når der kun bliver tømt hver 14 dag. Tidligere var det sådan at der blev tømt hver uge, men havde man meget lidt affald kunne man tilmelde sig 14 dages tømning og dermed også spare penge.

Vi sorterer alt det vi kan til genbrug, men da vi har 2 marsvin i husstanden giver det en del affald, når vi skifter deres bur 2 gange om ugen. Der må også være mange familier med blebørn der har problemer med pladsen. Det kunne være rart at få den fleksibilitet tilbage der lå i den gamle ordning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top