Bauhaus-åbning blev et tilløbsstykke
Bauhaus-06-42-19.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange morgenfriske Gladsaxe-borgere var mødt op til åbningen af det nye Bauhaus. Foto: Kaj Bonne
”Det har regnet på mit vindue” gjaldede fra store højtalere klokken lidt over 7 om morgenen. Og mange havde trodset oktobervejret og fulgt den syngende opfordring fra Dodo & The Dodos. De var vågnet i natten for at komme til åbningsdag i Gladsaxes nye Bauhaus.

Der var således hundredvis af nye kunder indenfor i den kæmpestore butik, der skulle have alt fra værktøjskasser, toiletter og skovle, til nye døre, maling og julekugler og –nisser til juletræet, nu hvor julekvartalet tilsyneladende er skudt i gang.

Selv borgmester Trine Græse (A) havde puttet et par lamper til sommerhuset i indkøbsvognen, nu hun alligevel var i nabolaget:

– I har fået en flot placering her i Gladsaxe i knudepunktet mellem to motorveje og en ringvej. I er også blevet en del af Mørkhøj Erhvervskvarter, hvor mange kommer forbi, fordi de skal på kommunens genbrugsplads eller lige skal have ordnet bilen. Der har været masser af udfordringer undervejs, som har krævet rigtig meget af jer, der har bygget. Men da først det gik i gang, så gik det stærkt. Og nu står det her så. Alle medarbejderne står her også, og I er alle sammen klar til at holde åbent 12 timer i døgnet, 362 dage om året, sagde borgmesteren blandt andet.
Hele bygningen fylder 12.000 m2.
hh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top