Brosten giver støj og problemer
Carsten Høeg Maegaard, teamleder, Veje og Trafik i Gladsaxe Kommune

Otto Jarl foreslog i forrige uge blandt andet, at Bagsværd Hovedgade belægges med brosten og at hastigheden sættes ned. Brosten i Bagsværd Bymidte er ikke en løsning som By- og Miljøforvaltningen kan anbefale. Brosten er svære at passere for blandt andet handicappede og gangbesværede. Derudover giver brosten en del mere vejstøj.
Bagsværd Hovedgade er en af kommunens primære trafikveje, og vejen skal derfor kunne afvikle en del trafik. En nedsættelse af hastigheden til 40 km/t ville forudsætte, at vejen bygges om, så den bliver smallere, og så vil den ikke kunne afvikle trafikken. Byrådet har vedtaget en helhedsplan for Bagsværd Bymidte, som skal gøre området mere grønt og levende, og som også omfatter vejene.
Første skridt skete sidste år, hvor der blev plantet træer og grønt i og omkring krydset ved Bagsværd Hovedgade og Vadstrupvej-Bindeleddet. Samtidig har Trafik- og Teknikudvalget netop vedtaget en plan om at plante vejtræer fra Buddinge Runddel til Bagsværd. Den videre gennemførelse af planen forventer vi sker efter 2025, hvor der skal klimasikres i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top