Gladsaxe arbejder for miljørigtige busser
Jeg kan berolige Henrik Sørensen (C) med, at partierne bag Budget 2020, heriblandt HS’ eget parti, har besluttet, at Gladsaxe Kommune vil arbejde aktivt for, at alle buslinjer, der kører gennem kommunen, fra 2025 betjenes af miljøvenlige busser

Ole Skrald, formand for Trafik- og Teknikudvalget

Jeg kan berolige Henrik Sørensen (C) med, at partierne bag Budget 2020, heriblandt HS’ eget parti, har besluttet, at Gladsaxe Kommune vil arbejde aktivt for, at alle buslinjer, der kører gennem kommunen, fra 2025 betjenes af miljøvenlige busser, som hverken udleder CO2 eller partikler og som støjer mindre. Busserne udskiftes løbende, efterhånden som de gamle tages ud af drift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top