Gladsaxe-talenter i Tivoliforestilling
Skovens-Dronning.jpg
10-årige Laurits Hjertholm fra Bagsværd og 11-årige Emily Bishop fra Mørkhøj som gnomer i ”Skovens Dronning”. Foto: Eventyrteatret
Teaterforestillingen ”Skovens Dronning” kan opleves i Tivoli i hele oktober. Blandt skuespillerne er 10-årige Laurits Hjertholm fra Bagsværd og 11-årige Emily Bishop fra Mørkhøj, som spiller gnomer i stykket

I det forrygende eventyr for hele familien følger vi en purung prinsesse, som er løbet hjemmefra for at undgå sin skæbne. I en magisk skov møder hun vidt forskellige eventyrvæsener, som strides indbyrdes og har brug for prinsessens hjælp til at forene dem i kampen mod en mørk og grusom magt.
Prinsessen erkender, at når man har fået særlige evner i vuggegave, må man tage sin skæbne på sig og gå forrest i kampen for at samle skovens folk. Som voksen bliver prinsessen Danmarks første kvindelige regent, Dronning Margrete 1. Og så får hun igen brug for sine særlige evner, denne gang til at samle alle Nordens riger og folk i Kalmarunionen.
Eventyrteatrets nye familiemusical er skrevet af forfatteren Gunvor Reynberg og komponisten Christian Dahlberg, og Bo Skødebjerg instruerer de 100 unge talenter fra Eventyrteatret, som seks år i træk er kåret til ”Bedste børneteater” af Børn i byen.

Tid og sted
”Skovens Dronning” spiller i Glassalen i Tivoli 4. – 20. oktober. I efterårsferien giver billetten fri adgang til Halloween i Tivoli på spilledagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top