annonce
Gør-det-selv-gulv
Silvan inviterer til Gør-det-selv-skole i gulvlægning

At lægge gulv selv kan være svært, men det er bestemt ikke umuligt. I Silvans gør-det-selv-skole, på onsdag mellem 18 og 20, kan du få tips og tricks til at lægge gulv, og mulighed for selv at prøve teknikkerne af.
Det er helt gratis at deltage i gør-det-selv-skolen. Silvan giver desuden 20 procent rabat på alle gulve til de deltagende, og der serveres lette snacks og lidt at drikke til alle.
– Vi holder gør-det-selv-skole for at give vores kunder en god oplevelse med at lægge gulv. Samtidig giver det os mulighed for at komme tættere på vores kunder og guide dem i deres projekter. Der er altid god stemning med masser af godt humør, fortæller varehuschef i Silvan Gladsaxe, Thomas Flindt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top