Lej dine briller
Synoptik i Gladsaxe lancerer nyt brilleabonnement

Nu introduceres lejetendensen også på brillemarkedet, så kvinder, mænd og børn kan leje briller i stedet for at købe dem. Synoptik på Søborg Hovedgade tilbyder nu deres kunder et helt nyt brilleabonnement, hvor du kan leje tre eller flere briller på en gang.
– Vi har skabt et brilleabonnement med en række fordele. Du lejer minimum tre briller eller solbriller, så du har meget at vælge imellem. Derudover er der også en ekstra tryghed inkluderet, så hvis du får behov for en ny styrke, skiftes alle glas efter behov, forklarer Lars Tandrup, CEO hos Synoptik.
Som abonnent har du
derudover mulighed for at skifte en af brillerne ud hver 12. måned, og du kan faktisk tilvælge så mange briller til abonnementet, som du har lyst til.
Når abonnenterne returnerer deres briller, bliver de ikke smidt ud. Synoptik sørger for, at brillerne blive genbrugt. Brillerne vil indgå i Synoptiks brilleindsamling, som hvert år sender tusindvis af briller til Synoptiks og Dansk Blindesamfunds synsklink i Accra i Ghana.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top