Magiske Madmøder
Ældre og unge samles om madlavning, historiefortælling, musik og sang på GXU

Der vil blive skrællet kartofler, spillet og sunget, fortalt historier og talt om dette og hint over et hjemmelavet måltid mad på GXU. Her samles unge og gamle nemlig for andet år i træk i oktober og november om et fællesskab mellem generationer.

Magiske Madmøder er et forløb over fem undervisningsgange, hvor unge og gamle fra Gladsaxe Kommune kan skabe relationer, bekendtskaber og få større forståelse for hinanden på tværs af generationerne.

Magiske Madmøder finder sted på tirsdage, fra den 22/10 til og med den 19/11, mellem 15 og 19. Man kan tilmelde sig hos Mirjam på mirjam170@hotmail.com, eller høre mere hos Mirjam på telefon 22 70 30 51 eller hos Hans på 26 22 55 35.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top