Medaljeregn til Gladsaxesvømmere
Alfred-Grubert-vinder-guld-på-200m-ryg-3.jpg
Albert Grubert (i midten) vinker til tilskuerne efter at have fået sin guldmedalje. Foto: Peter Kenworthy.
Gladsaxe Svømmeklub afholdt succesfuldt svømmemesterskab i Gladsaxe Svømmehal

Der blev jublet højlydt på tilskuerpladserne, hver gang en Gladsaxe-svømmer blev præsenteret, og endnu højere når de indtog medaljeskamlen.

Fredag, lørdag og søndag blev de Østdanske Mesterskaber på kortbane for junior og senior afholdt i Gladsaxe Svømmehal, hvor nogle af Danmarks bedste svømmere kæmpede om medaljer.

På stævnets sidste dag søndag skulle 18-årige Alfred Grubert forsøge at indfri sine egne forventninger – en medalje på 200m ryg, samt at komme under to minutter for første gang. Og man må sige at det lykkedes til den store guldmedalje.

Grubert lagde roligt ud, men havde hele tiden snor i de førende. Og efter 100 meter trak han fra og så sig ikke tilbage. Han vandt med over to meter og halvanden sekund ned til nummer to, i flotte 1:58, 54.

Det var Alfred Gruberts anden medalje, da han også fik en sølvmedalje om halsen fredag i 400m fri for herrer.

Tilfreds træner og klubchef
Og Gladsaxe Svømmeklub vandt flere medaljer. På damesiden vandt Michelle Mortensen guld på 800m og 1500 fri.
På herresiden var Frederik Lentz tre hundrededele fra en guldmedalje, men måtte nøjes med sølv i flotte 22.90 i 50m fri. Lentz fik desuden bronze i 50m butterfly og 100m fri.

Så Gladsaxe Svømmeklubs førsteholdstræner, Sofie Seheim, var godt tilfreds.

– Svømmerne præsterer bedre end jeg havde regnet med. De får noget læring, men de sætter også personlige rekorder i 80 procent af deres løb, tilføjede hun.

Klubchef i Gladsaxe Svømning, Kim Marquardt, var også glad for at kunne afholde et succesfuldt stævne her i Gladsaxe, fortalte han.

– Der er noget stolthed i at svømme på hjemmebane og vise vores gode faciliteter frem. Vores frivillige har fået stor ros for afholdelsen af stævnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top